LICHT OP DE BOERDERIJ

van Mooi Straten

 

 

 

 

 

LICHT OP DE BOERDERIJ

Van 27 tot en met 30 december 2021 is in Oirschot een verlichte boerderijen route georganiseerd door Mooi Straten en ZLTO afdeling Oirschot de Beerzen. Boeren en burgers vinden elkaar in het buitengebied en delen graag de schoonheid van het gebied met u.

 

De tocht van ruim 30 kilometer voerde langs een 100-tal verlichte boerderijen in het buitengebied van Oirschot. Bij de online route werd door middel van filmpjes en beschrijvingen informatie gegeven over de bedrijven of bijzondere gebouwen. Een groot deel van die informatie is weer verwijderd maar u kunt de route nog wel terugvinden via deze link: interactieve LOB kaart (google maps)

 

Verder was er een puzzel voor de kinderen. De oplossing hiervan was: MAANLICHT. De prijswinnaars hebben intussen bericht gehad.

Heel veel deelnemers hebben geweldig uitgepakt met mooie combinaties van kerstverlichting en helder verlichte gevels, uitgelichte voertuigen of bomen en fantastische kerstobjecten. Van geheel aangeklede straten tot mooie vergezichten met uitgelichte woningen. Te zien aan het aantal online bezoeken en berichtjes en de hoeveelheid verkeer is de route goed bezocht.

Onder alle deelnemende adressen mochten we een ballonvaart voor 1 persoon verloten, aangeboden door ABAB accountants en adviseurs. Deze is gewonnen door de fam. Raaijmakers op de Lubberstraat.

 

Dank aan alle vrijwilligers en de deelnemers!

Marie José van de Ven & Marieke Peelen

LOB@mooi-straten.nl

<